Az érdeklődők részt tudnak venni az amerikai és az európai útvonalon is.

Nem ez lesz az első alkalom, hogy ez a csúcskategóriás szállodacsoport utasszervezőnek áll és egy autós élménytúrát szervez a vendégeinek. A Four Seasons ismét két túrával örvendezteti meg a luxusutazókat és a sportautók szerelmeseit.

Korábban Toszkána volt ennek az új koncepciónak a teszthelye, idén pedig a szállodacsoport választása az Alpokra és a Napa-völgyre esett, ahol elképesztő autók, minden igényt kielégítő szállások, elsőrangú éttermek és életre szóló élmények várják az utazókat.

Európai túra

Az első túra a svájci Genfből indul, amelyre június 12. és 18. között lehet benevezni. A vendégek a csoport helyi szállodájából indulnak. Először átmennek Gruyere Village-en, hogy meglátogassák a Lavaux Vineyard Terraces-t, majd elautóznak a Chateau d'Avully középkori borbirtokára, végül a Four Seasons Hotel Megeve-be érkeznek.

Amerikai túra

Ez a hétnapos országúti kirándulás október 29-től november 4-ig tart majd. A vendégek a Napa-völgyben található Four Seasons-től indulnak, amely egyfajta bázisként funkcionál majd a híres borvidék felfedezésére. A második nap a Tomales-öbölbe mehetnek, ahol megismerkedhetnek az osztrigatenyésztéssel, és egy fantasztikus gourmet-ebédet fogyaszthatnak. Majd leautóznak San Franciscóba is, ahol privát komppal járhatják be az öblöt, hogy végül hőlégballon segítségével a levegőből is megcsodálhassák a Napa-völgyet.

(Forrás)

(Borítókép: Autóstúra. Illusztráció: Getty Images)