A házaspár egy magazint vezetett körbe a nemrég felújított luxus brooklyni villájukban. Ebben a házban többek között tigriscsíkos médiaszobát, és a Keresztapa által ihletett luxuskonyhát is találunk.

Lily Allen és férje, a Stranger Things sztárja, David Harbour közösen rendezték be az ingatlant. A felújításban Billy Cotton belsőépítész és Ben Bischoff építész volt a segítségükre. A ház egyik legextravagánsabb helyisége a kert szoba, melynek érdekessége, hogy hemzseg a virágmintáktól például a falon, a lámpabúrán, vagy a függönyön. A szoba központi eleme egy kétoldalról is használható zöld bársony kanapé, melynek fontos szerepe van a pár életében: az énekesnő szerint azért kétoldalú, hogy ha összevesznek, tudnak úgy pihenni, hogy nem kell egymásra nézniük. 

A fürdőszobában is folytatódik a virágos tematika, kék és rózsaszín hangsúlyokkal. Harbour elmondta, hogy a kedvenc kiegészítői az arany hattyúcsapok a kádnál és a mosdónál, melyeket egy aukción vásároltak.

A hátsó udvaron szauna és hideg merülőmedence is található. A ház egyik leglenyűgözőbb helyisége az óriási konyha, amelyet a Keresztapa film inspirált.

Lily Allen és David Harbour 2020-ban házasodott össze Las Vegasban, majd összeköltöztek New Yorkban. A színész nevelőapja lett az énekesnő lányainak, a 11 éves Ethelnek és a 10 éves Marnie-nak.

(Daily Mail)

(Borítókép: David Harbour és Lily Allen Fotó: Matt Winkelmeyer/MG22/Getty Images for The Met Museum/Vogue)