Új otthonuk csupán egy utcányira található Jennifer Garnerék házától.

Tavaly nyáron házasodott össze Jennifer Lopez és Ben Affleck. A páros azóta keresi végleges otthonát, ami nem kis kihívás volt számukra, hiszen míg az énekesnő kettő gyermeket, addig a színész három gyermeket tudhat magáénak előző házasságából. A nagy családnak pedig egy olyan hely kell, ahol igazán kellemesen érezheti magát mindenki.

Már több alkalomra is szárnyra kapott a hír, miszerint most végre megtalálták álomotthonukat, azonban eddig még egyik alkalommal sem erősítették ezt meg. Ezúttal viszont több jel is arra utal, hogy valóban költözik az álompár.

Egyes beszámolók szerint a szerelmesek egy dél-kaliforniában, a Pacific Palisades-ben található ingatlanra tették le a foglalójukat. Lopez és Affleck már korábban is nézelődött a környéken, ugyanis ezelőtt egy hasonló kaliberű luxusotthonra is ajánlatott tettek, de az végül visszamondták.

Ez az a korábbi ingatlan:

Végül a pár egy 64 millió dolláros (nagyjából 23 milliárd forint) ingatlan mellett határozta el magát, szintén Los Angelesben.

A luxusotthon 8 hálószobáját és 11 fürdőjét biztosan ki fogja majd használni a család. De akad még az ingatlanban könyvtárszoba, minden szükséges géppel felszerelt konditerem, moziszoba, úszómedence a hátsókertben és saját lift is a házon belül. A kertben pedig még egy tekintélyes méretű vendégház is található.

Ben Affleck számára minden bizonnyal azért is volt fontos a környék, mivel a választott háztól csupán egy utcányira található exfelesége, Jennifer Garner és három gyermekük, Violet, Samuel és Seraphina otthona. A színész a válás óta békében közösen neveli gyermekiet Garnerrel.

(Forrás)

(Borítókép: Jennifer Lopez és Ben Affleck. Fotó: Getty Images)