Van köztük olyan, amelyet feleségétől, Jennifer Lopeztől kapott, de akad, amely egy forgatás során keltette fel a színész figyelmét.

Az utóbbi időben Ben Affleck februári videójától volt hangos az interneten. A rendezőként is tevékenykedő színész más sztárokkal ellentétben jól láthatóan nem élvezte a 65. Grammy-gálát: Affleck feltűnően unatkozott felesége, Jennifer Lopez oldalán.

Ha az azzal járó eseményeket nem is, a luxuséletet határozottan kedveli a színész. Ez jól látható ízléses óragyűjteményén is, melyet olyan egyedi darab is ékesítenek, mint egy Rolex Daytona, vagy egy Cartier Ballon Bleu.

Franck Muller Cintrée Curvex x Chrome Hearts

Affleck ezt a darabot mostani feleségétől, Jennifer Lopeztől kapta még 2002-ben, amikor a színész szerepelt Lopez Jenny from the Block című videóklipjében. Nem sokkal azután, hogy a páros 2021-ben ismét egymásra talált, az óra újra feltűnt az 50 éves színész csuklóján.

Rolex Daytona “La Montoya” a Artisans de Genève forgalmazásában

Egy 2022-es randevújuk alkalmával kapták lencsevégre Lopezt és férjét, amikor is Affleck ezt a Rolex modellt viselte. A La Montoya széria Artisasn de Genève darabja egy kollaborációnak köszönhetően jött létre, a cég és az autóversenyző, Juan Pablo Montoya között.

Arceau L'Heure De La Lune a Hermès forgalmazásában

Lopez és Affleck a nászútjukat Párizsban töltötték tavaly augusztusban. A színész egy francia luxusdarabbal tisztelget a szerelem városának. A duplaszámlapos darabot egy sötétbarna bőrszíjjal egészítette ki.

Breguet Tradition Fusée Tourbillon 7047PT

Gyakran hallani, hogy a színészek előszeretettel vásárolják meg a filmvásznon viselt ékszereket vagy ruhadarabokat, persze az is igen gyakori, hogy ajándékba kapják őket. Mindenesetre Afflecknek igazán megtetszett a Batman Superman ellen - Az igazság hajnala és Az Igazság Ligája című filmben viselt órája, ugyanis ő maga is beszerezte ezt a darabot. Egyes források szerint a modell értéke 190 ezer dollár (közel 70 millió forint) környékén mozog.

Calibre de Cartier

A színész a Tolvajok városa című film premierje során viselte ezt a modellt még 2010-ben. Affleck láthatóan szívesen viseli a lágyabb, lekerített vonalú darabokat és a bőrszíjas vagy éppen sportosabb modelleket is.

Cartier Ballon Bleu

Ez a 2007-ben gyártott darab igazán nagy népszerűségnek örvend a tehetősebb sztárok körében. A New York Post beszámolója szerint Justin Bieber és Kate Middleton is ugyanezt a sokoldalú órát villantotta már meg a csuklóján korábban.

(Forrás)

(Borítókép: Ben Affleck és Jennifer Lopez. Fotó: Getty Images)