Óceánra nyíló kilátás, minimalista dizájn, négy háló- és három fürdőszoba: a Szemtől szemben című 1995-ös akciófilm tolvaj főhősének, McCauley-nek malibui otthonát bárki felismeri, aki látta a filmet. A legfanatikusabb rajongónak most lehetősége adódik arra, hogy megvásárolja a villát.

Eladósorba került az a malibui luxusingatan, amely az 1995-ös akciófilm, a Szemtőm szemben (Heat) tolvaj főhősének, a Robert De Niro alakította Neil McCauley-nek az otthonául szolgált a vásznon.

A fehér homlokzatú épületet Ron Goldman építész tervezte. Bár minimalista dizájnban épült, szerkezeti vonalai kifejezetten hangsúlyosak. A házban négy háló- és három fürdőszoba található, a nappali éke egy hatalmas kandalló. A természetes fényről hatalmas tetőablakok gondoskodnak, miközben a szobákból, a teraszról és az erkélyekről lélegzetelállító kilátás nyílik az óceánra. Nemcsak a panorámában gyönyörködve, de a parkosított kertben kialakított sétányokat bejárva, illetve a teraszokon időzve is pihentető percekben lehet része annak, akinek sikerül rátennie a kezét a birtokra.

A szerencsés illetőnek ehhez nem kevesebb, mint 21 millió dollárt, mai árfolyamon 7 milliárd 800 millió forintot kell kicsengetnie.

Az ingatlan egyéb felszereltségei közé tartozik egy professzionális gépekkel kialakított konyha, egy hatalmas étkező, valamint egy edzőteremként is berendezhető tágas garázs. Utóbbi helyiségbe Tesla töltőket is telepítettek, hogy kiszolgálják az elektromos autóval rendelkezők igényeit. A már említett hálószobák az emeleten találhatók, közülük a fő hálóhelyiséghez külön fürdőszoba, egy kandalló, illetve egy óceánra néző erkély is tartozik.

(Roadster)

(Borítókép: Robert De Niro a Szemtől Szemben című filmben Neil McCauley karakterekén. Fotó: Northfoto)