Újabb méregdrága luxusórát tervez beszerezni Rácz Jenő. A Michelin-csillagos séf a közösségi oldalán egy rajongója kérdésére válaszolva árulta el a 24 órán át elérhető Instagram-történetében, milyen időmérőre vágyik.

Korábban a Beszéljünk órákról elnevezésű Tik Tok-oldal számolt be arról, hogy a hazai sztárvilágban a Konyhafőnök sztárséfjének csuklóját ékesíti a legdrágább óra: a Patek Philippe Nautilus nevű kiegészítő ára 60 millió forint.

Rácz álomórája azonban a jelek szerint nem ez a darab, hanem a Spirit of Big Bang Titanium Rainbow, melynek ára a Hublot hivatalos oldalán 82.500 amerikai dollár, azaz több mint 28 millió forint – mutatott rá a Metropol.

A Michelin-csillagos séf azt is elárulta, miért vesz ilyen méregdrága órákat.

„Nem gazdasági megfontolásból, vagyis nem befektetési céllal vettem egyik órámat sem, és nem is értem azokat, akik ezért költenek egy-egy ritka és szép darabra. Én szenvedélyesen szeretem az órákat, a piaci értékük pedig másodlagos szempont számomra. Persze nem árt, ha az ember értéktartó, klasszikus darabokba szeret bele” – mondta korábban a Borsnak Rácz.

(Borítókép: Rácz Jenő. Fotó: Index)