Cristiano Ronaldo egyik szerencsés rajongójának, vagy a portugál sztárfocista feleségének életét bemutató, Én, Georgina című Netflix-sorozat egyik mázlista megszállottjának végre lehetősége nyílhat arra, hogy megszálljon a széria forgatási helyszínén, egyben Ronaldo egykori lakhelyén. Ehhez azonban mélyen a zsebébe kell nyúlnia a befutónak.

Miután Cristiano Ronaldo az al-Nassr csapatába igazolt és Szaúd-Arábiába költözött a családjával, úgy tűnik, egyhamar nem lesz szüksége a madridi rezidenciájára. A La Finca-villába korábban már betekintést nyerhettek a rajongók, ugyanis ott forgatták a népszerű Én, Georgina című sorozatot.

A Joaquin Torres által megtervezett, közel 4 ezer négyzetméteres madridi kúriát most havi 10 ezer euróért, mai árfolyamon 3 millió 700 ezer forintért bárki kibérelheti. A négyemeletes rezidencián két háló- és kilenc fürdőszoba, két úszómedence, egy szabadtéri jakuzzi, fedett teraszt, saját futballpálya, egy fitneszterem, valamint egy hatalmas garázs is található.

A főbejáratot pedig Cristiano Ronaldo monogramja díszíti.

Ahogy fentebb is említettük, a népszerű valóságshow mindkét évadát a birtokon forgatták, így minden bizonnyal hamar akadnak majd érdeklődök az ingatlanra.

Amikor először jöttem Cristiano házába, eltévedtem. Szerettem volna kimenni a konyhába vízért, és fogalmam sem volt, merre induljak. Néha fél órába telt, míg eljutottam a nappaliba, mert nem tudtam a visszavezető utat

– árulta el korábban a futballsztár párja, Georgina Rodríguez.

(Marca)

(Borítókép: Cristiano Ronaldo. Fotó: Shutterstock)