Egy nemesfémekből és gyémántokból álló luxuskarórával bővült nemrégiben Polgár Árpád kivételes időmérő-gyűjteménye. A nemrég súlyos betegségen átesett milliárdosnak régi álma vált valóra azzal, hogy megszerezte a karórát, amely egy budai villa árába kerül a szakértő szerint.

A celebórák kivesézőinek koronázatlan TikTok-királya, Lakatos Zsolt ezúttal Polgár Árpád óráját vette szemügyre szakmai szemmel. A műkereskedő legújabb darabjáról elmondta, hogy a legmagasabb luxust képviseli, ami nem is olyan meglepő tudva azt, hogy Polgár mennyire rajong az órákért. A Bors szerint ez a drága szenvedély az édesapja miatt alakulhatott ki nála. Szülőjének ugyanis volt egy féltve őrzött Doxa karórája, amit elvettek tőle, amikor az államosításkor börtönbe került.

„Tudjátok, ahol őrült luxus márkanév van keverve nemesfémekkel és gyémántokkal, bonyolult komplikációkkal, annak az ára mindig csillagászati lesz. Ez most is így van,

ennek a listaára: 540 ezer dollár, ami forintra átszámítva 186 millió forintot jelent, valami brutális.

– fejtette ki a szakértő, aki részletesen beszélt arról, miket érdemes tudni a modellről, amelyet akkor láthat közelebbről, ha megnézi az alábbi videót.

@beszeljunkorakrol Láttátok Polgár Árpád új óráját? Én is, na gyertek nézzük meg együtt közelebbről! #órák #karóra #luxusóra #hírességekórái #polgararpad ♬ eredeti hang - Beszéljünk órákról

Beszéljünk Órákról nevű TikTok-csatornáján Lakatos Zsolt óraszakértő több hazai híresség luxusórájáról készített már videót. Legutóbb akkor írtunk róla, amikor Majoros Péter, azaz Majka időmérőjét vesézte ki.

Ez is érdekelheti:

(Borítókép: Polgár Árpád. Fotó: Velvet/Kaszás Tamás)