Nem mindennapi ajándékokkal halmozta el dolgozóit a saját születésnapján egy elektronikus fizetőrendszerekkel foglalkozó vállalat vezetője. A 42. életévét betöltő férfi luxusholmikkal örvendeztette meg a beosztottakat.

Egyedülálló gesztusként öt kollégának adományozott luxusautókat az E-Money nevű cég vezetője a saját születésnapján. A férfi így méltányolta a munkatársak áldozatkészségét és kemény munkáját. Nem csak a kiválasztott öt kolléga ünnepelt, hiszen a többi alkalmazott is gazdagabb lett: ők jelentős összegű készpénzt és prémium iPhone-okat kaptak.

Az ünnepelt, az E-Money üzletembere, születésnapi ajándékozás címszóval adta át a meglepetéseket a beosztottjainak. Az eseményről a vállalat több fotót és videófelvételt is megosztott az E-Money közösségi oldalain, ahol a követők egytől egyig pozitívan reagáltak az ajándékosztásra.

Minden embernek tanulnia kell ebből!

– írta egyikük. Egy másik hozzászóló hozzátette:

Kedves szívű ember, Isten áldja meg örökké.

Az üzletember gesztusával nemcsak a dolgozók, hanem a közösségi média felhasználók szívét is megnyerte, akik más vállalatokat is arra biztatnak, hogy kövessék a férfi példáját. 

(Borítókép: Egy dolgozó meglepődik az autó előtt. Fotó: Getty Images)