Az ötszörös aranylabdás focista korábban sem titkolta, hogy rajong az órákért.

A 38 éves portugál klasszis félelmetes karóra gyűjteménnyel rendelkezik, ami nagyban köszönhető korábbi partnerkapcsolatának a svájci Jacob & Co. óragyártóval. Most azonban úgy döntött egy fokkal tovább megy és ő maga is beszáll az órapiacra.

A Rob Report szerint Cristiano Ronaldo a CR7 SA nevű cégén keresztül részvényese lett a Chrono24-nek, a világ legnagyobb online luxusóra „boltjának”.

A cég Instagramon jelentette be a hírt egy fotóval, melyen a klasszis mellett a Chrono24 társ-vezérigazgatója és alapítója, Tim Stracke szerepel.

„Labdarúgóként nagyjából 90 percre van szükség egy győzelemhez. Ő pedig megszállott gyűjtőként szinte másodpercek alatt megcsinálta.

Óragyűjtők, egy fantasztikus hírünk van a számotokra: Cristiano Ronaldo, a futball egyszarvúja most csatlakozott részvényesként a Chrono24-hez”

– írta a cég a kép mellé, hozzátették Ronaldoban az az órák iránti rajongása találkozott az üzleti zsenialitással.

A vállalat nem hozta nyilvánosságra, hogy Ronaldo mekkora összeggel száll be az üzletbe, de a klasszis ezentúl olyan befektetők közé tartozik, mint Bernard Arnault családi befektetési társasága, az Aglae Ventures, a General Atlantic, az Insight Partners és a Sprints Capital.

„Régi óragyűjtőként és a Chrono24 rendszeres felhasználójaként öröm számomra, hogy most a cég részvényese lehetek. A Chrono24 órák szerelmeseinek millióit egyesíti a világ minden tájáról, hogy együtt osztozzanak szenvedélyükben. Nagyon örülök, hogy részese lehetek” – nyilatkozta Cristiano Ronaldo, akinek gyűjteményében egy kétmillió dolláros, azaz több mint 665 millió forintos darab is megtalálható.

(RobReport)

(Borítókép: Cristiano ROnaldo. Fotó: Getty Images)