Az egykori profi ökölvívó Dél-Afrikában frissítette fel ruhatárát.

Floyd Mayweather egyértelműen rajong a luxusért. Áprilisban a Las Vegas-i Gervonta Davis-Ryan Garcia mérkőzésen a Shuki International által tervezett, gyémántokkal kirakott fekete sapkában jelent meg, amin a Money Team logója is feltűnt. A sapka állítólag 1 millió dollárba, azaz nagyjából 334 millió forintba került, de a szakértők szerint akár ennek ötszörösét is érheti, mivel egyedi darabról van szó.

Floyd Mayweather most afrikai útja során is szakított időt arra, hogy új designer termékeket vásároljon. A bokszoló, aki öt szakágban nyert világbajnoki címet és 50-0-s karrierrekorddal rendelkezik, az Esquire Middle East szerint állítólag 7 millió dollárt, azaz durván 2 milliárd 340 millió forintot dobott ki egy Gucci üzletben, Dél-Afrikában.

A sztárt egy csapat fegyveres biztonsági is elkísérte, akikre szüksége is volt Floyd Mayweathernek, ugyanis rengeteg rajongó várta az üzlet előtt. Egy Twitteren megosztott videón látszik, ahogy az ökölvívó elhagyja az üzletet és int a tömegnek, akik a biztonságiak sorfalán túl várakoztak a sztárra.

(Esquire Middle East)

(Borítókép: Floyd Mayweather. Fotó: Getty Images)