A rapper Disneylandbe vitte el kiszemeltjét, de a „világ legvarázslatosabb helye” sem nyűgözte le a hölgyet.

Lil Yachty a Safe Place podcestben számolt be arról, hogy elképesztő drága randira vitt el egy hölgyet, Cenat Disneylandbe. A rapper elárulta, hogy a nem volt meg köztük a kémia, úgyhogy nem lett a találkozónak folytatása és azt is elismerte, hogy fel akart csak vágni a hölgynek, azért költött el ennyi pénzt, de soha többé nem tenne ilyet.

„Az az utazás nem egy trükk volt, de nem is a nőről szólt. Kicsit túllőttem a célon. Egy kicsit megőrültem” – magyarázta az előadó.

„Konkrétan százezer dollárt (több mint 33 millió forintot – a szerk.) költöttem arra, hogy elmenjek vele Disney Worldbe. Megbántam, mert nem is lett belőle semmi” – mondta Lil Yachty, majd hozzátette, hogy ennek ellenére „nagyon menő volt” és neki is élmény volt az utazás.

A drága utazás részeként két napot töltöttek a Ritz-Carlton Orlando elnöki lakosztályában, ami 50 ezer dollárba, azaz közel 17 millió forintba került.

„Olyan volt, mint egy moziterem” – emlékezett vissza rapper.

A Robb Report szerint párnak az utazás miatt sem kellett aggódni, ugyanis a hotel személyzete fuvarozta őket. A szállodába pedig magánrepülővel érkeztek, amire 35 ezer dollárt, azaz durván 12 millió forintot költött a zenész. Disneylandban további 15 ezer dollárt költött el Lil Yachty.

(Robb Report)

(Borítókép: Lil Yachty. Fotó: Getty Images)