A világ egyik legjobb kosárlabdázója tervei szerint egész éjszaka játszani fog új konzolján.

LeBron James, az NBA szupersztárja, aki nagy gamer hírében áll a Twitteren mutatta be egyedi készítésű Playstation 5-jét. A különleges konzolra rágravírozták sportoló híres mondatait: „Semmi sem adott. Mindent ki kell érdemelni.”

Az idézetet a kosaras gyakran használja, hogy motiválja magát és csapattársait és jól mutatja LeBron felfogását, amivel egy ohiói kisfiú minden idők egyik legnagyobb kosárlabdázójává válhatott.

LeBron az első „PlayStation Playmaker”, aki a vállalaton kívülről érkezett és a Sonyval együttműködve egyedi PlayStation-kiegészítőket készít.

A bejegyzésben látható PlayStation konzol borítóját és a DualSense kontrollert Lebron tervezte a Sony csapatával együttműködve. A kosaras szerint a mintát az I Promise School diákjai ihlették. Az I Promise School LeBron James saját alapítványa, amely segít gyermekeknek és fiatal felnőtteknek tanulmányaikban.

„Ki kell fejeznem elismerésemet a PlayStationnek. Hihetetlenek voltatok ebben a projektben” – hálálkodott a kosaras.

Azt hiszem tudjátok, hogy mit fogok csinálni most. Játszok majd egész éjjel”

– tette hozzá.

LeBron egyébként saját bevallása szerint régóta kötődik a márkához. Még negyedikes korában „szeretett bele” a konzolba, amikor sokat játszottak az egyik kultikus hack-and-slash játékkal, a Shinobival a barátaival. Egy interjúban azt is elmesélte, hogy már akkor nagy volt benne a versenyszellem, így rendszeresen rendeztek versenyeket, igaz, akkor még csak PlayStation 2-es konzolon.

(Borítókép: LeBron James. Fotó: Getty Images)