Nem meglepő, hogy a tehetős sztárok is befektetik vagyonukat, azonban a következő hírességek igazán különleges projektekbe invesztálták a pénzüket.

Scarlett Johansson: Yummy Pop

A Marvel filmek sztárja a rajongók meglepetésére popcorn boltot nyitott Párizsban.

A színésznő üzletében a megszokottól eltérő ízű pattogatott kukoricákat találhatunk, többek között árulnak cheddarosat, epreset és tejszínhabosat is. Az üzlet megnyitásának napján maga Scarlett Johansson is beállt a pult mögé. A céget egyébként a színésznő francia férjének húga, Rose vezeti.

Ryan Reynolds: Aviation Gin, Mint Mobil és Wrexham

Reynolds viszont nemcsak színészként, hanem üzletemberként is remekel. Rob McElhenney-vel néhány éve, 2018-ban megvásárolták az angol ötödosztályban szereplő Wrexham AFC csapatát, azóta a Vörös Sárkányok már egy ligával fentebb jutottak.

Mindeközben a kanadai színész hatalmasat kaszált a Mint Mobile-on, amit eladott másfél milliárd dollárért a T-Mobilnak. A gin márkáját, az Aviation American Gin-t pedig 610 millió dollárért adta tovább.

Jessica Alba: The Honest Company

Jessica Alba akkor értette meg mennyit is érnek a környezettudatos és jó minőségű gyermekápolási termékek, amikor első gyermeke kiütéses lett a mosószertől, amit a babaruhákra használt. Ezek után megalapította saját gyermekápolási termékekkel foglalkozó márkáját, a The Honest Company-t.

Alba ezután pedig sikert sikerre halmozott, ugyanis a vállalkozása dollármilliárdokat ér, illetve a különböző iskolákban már tanítják és elemzik a cég üzleti sikerének titkát.

Beyoncé: 22 Days Nutrition

Az énekesnő a személyi edzőjével, Marco Borges-szel közösen indította el vállalkozását a 22 Days Nutritiont. Ez egy vegán ételkiszállítási szolgáltatást és étkezés-tervezési platformot foglal magában.

Beyoncé és Borges a 22 napos tervet arra a pszichológiára alapozta, hogy egy szokás megtöréséhez 21 mondatra van szükség. Ebben olyannyira hisz az énekesnő, hogy egyik legnagyobb koncertjére, a 2018-as Coachella-nagykoncertre is ezzel a metódussal készült.

(Borítókép: Scarlett Johansson. Fotó: GettyImages)