Többek között Leroy Sané, Serge Gnabry, Leon Goretzka és Thomas Müller Audi RS e-tron GT-je is megvásárolható, de akár Manuel Neuer Audi Q4 e-tron Sportback-jét is megkaparinthatják a rajongók.

A Bayern München játékosai leadták „régi” szolgálati autóikat kedd reggel, amikor az edzőpálya melletti parkolóból egyik tréler a másik után vitte el a luxusautókat. A német bild.de szerint a lecserélt autókat piacra dobják normál használtautó-áron.

A csapatot már régóta az Audi támogatja, így nem meglepő, hogy az összes „kidobott” jármű Audi márkájú. Az autókat először átvizsgálják, majd utána árazzák őket, de a csapat megígérte, hogy nem lesz felár az előző tulajdonosok miatt, sőt a leselejtezett négy karikás autók mellé egy dedikált mezt is kapnak a vásárlók.

Több elektromos autó közül választhat, aki szeretné megvenni valamelyik sztár járművét. Eladó lesz többek között Leroy Sané, Serge Gnabry, Leon Goretzka, Kingsley Coman, Benjamin Pavard, Thomas Müller 598 lóerős Audi RS e-tron GT-je. Ez a modell most nagyjából 92 000 euró, azaz 35 millió forint körüli áron kapható.

Emellett a választékban lesz Manuel Neuer, Joshua Kimmich, Dayot Upamecano, Alphonso Davies és Matthijs de Ligt Audi Q4 e-tron Sportback-je is. Ez az autó körülbelül 42 000 eurótól, azaz 16 millió forinttól kapható.

A focisták autóit érkezési sorrendben lehet lefoglalni az ingyenes IAA Mobility autókiállításon szeptember 5. és 10. között az Audi pavilonjánál, München belvárosában, a Wittelsbacher Platzon.

(bild.de)

(Borítókép: Leroy Sané. Fotó: GettyImages)