Ismét divatba jött a lakókocsis kirándulás és bár a legtöbben a pont az olcsó utazás lehetőségét látják ezekben a járművekben, akadnak olyanok, akik a lakóautóktól is a legmagasabb minőséget várják el. Utóbbiak számár gyárt az EarthRoamer olyan járműveket, amelyek képesek a legnehezebb terepre is elvinni a luxust.

Az EarthRoamer egy amerikai cég, amely 1998 óta készít limitált szériás lakókocsikat, eddig mindössze 350 darabot gyártottak – írja a noizz.hu.

Nem véletlen, hogy a cég ilyen kevés lakóautót adott el az évek alatt, ugyanis kevesen engedhetik meg maguknak azt az árat, amikbe ezek a járművek kerülnek. Azok, akik annyira szerencsések, hogy hozzá tudnak jutni egy EarthRoamer SX lakóautóhoz, azok egy olyan járművel lesznek gazdagabbak, amely tényleg egy négykeréken guruló szálloda, ráadásul minden tereppel megbirkózik.

A cég legújabb lakóautóját, az EarthRoamer SX-et 1,1 millió dollárra, azaz nagyjából 390 millió forintra árazta be.

Egy utazó vlogokat gyártó youtuber páros, Kara és Nate a közelmúltban hozzá is jutott ehhez az új lakóautóhoz a cég jóvoltából. A videósok egy videóban mutatták be, hogy milyen is hosszabb időt eltölteni egy olyan járműben, ami egy háztartás teljes felszereltségével van ellátva.

(noizz.hu)

(Borítókép: Egy EarthRoamer XV lakóautó. Fotó: NorthFoto)