A 29 éves zenész az elmúlt években divatikonná vált, de úgy tűnik nem csak a ruhákhoz, hanem a parfümökhöz is ért.

Harry Styles márkája, a Pleasing jövő hónapban dobja piacra első három parfümét, amelyek a Closeness, a Rivulets és a Bright and Hot neveket kapták. A pleasing az 1850 óta létező francia Robertet parfümgyártó céggel közösen készítette el illatait. Egyelőre még nem sokat lehet tudni, hogy melyik parfümtől mire kell számítani, de a rajongók már így is készen állnak lecsapni a termékekre.

Harry Styles még 2021 novemberében alapította meg cégét, amin keresztül szépségápolási termékeket dobott piacra, a körömlakkoktól egészen a hidratáló krémekig. A márka idővel bővült ruházati termékekkel is. A zenész ráadásul más cégekkel is összeáll közös munkákra: tavaly például a Guccival dolgozott együtt egy 70-es évek ihlette kollekción, amelybe a zenész saját játékosságát is belevitte.

Az új illatok népszerűsítése érdekében a Pleasing lehúzható csíkmintákat mellékel az online megrendelésekhez. Bár a három illat először csak a cég weboldalán keresztül lesz elérhető, a márka reméli, hogy idővel a drogériákba is eljutnak majd – írja a  Robb Report .

(Robb Report)

(Borítókép: Harry Styles. Fotó: GettyImages)