„Kuriózum eladó. Zámbó Jimmy otthona eladóvá vált” – szól egy interneten elérhető ingatlanhirdetés, amelyben a Király egykori XXI. kerületi, 200 négyzetméteres otthonát árulják. Mutatjuk, mennyiért juthat hozzá!

Lassan 23 éve, hogy Zámbó Jimmy 2001. január 1-jén, 42 éves korában fejbe lőtte magát a csepeli családi házában. Erre az ingatlanra bukkant most rá a Blikk az ingatlan.com oldalon, ahol nem kevesebb, mint

129,9 millió forintért kínálják a 200 négyzetméteres, 4 szobás házat.

A Szent László utcában található családi házról készült képeken még a régi berendezések láthatók, Jimmy lemezei a falon sorakoznak. A különleges emlékeket őrző otthon alsó szintje, egyben az alapterülete 100 négyzetméter, itt található többek között a nappali és a dolgozószoba, ahol Jimmy dalszövegei születtek, valamint itt zajlottak a családi és baráti kör legfontosabb eseményei. A felső szinten egy gardrób-, egy fürdő-, illetve egy nagyobb hálószoba található. Az ingatlanhoz egy óriási, teraszos kert is tartozik, valamint egy teljesen felszerelt kis ház és egy zárt medence.

Kuriózum eladó. Zámbó Jimmy otthona eladóvá vált

– hívják fel az érdeklődők figyelmét a hirdetők. Zámbó Jimmy fia, Adrián a TV2-nek elárulta, a család azért döntött az eladás mellett, mert mostanra csak ő és az édesanyja éltek a házban, az pedig már túl nagy volt a számukra. Leszögezte ugyanakkor, hogy nem szeretnék, ha egy olyan rajongó vásárolná meg az ingatlant, aki múzeumot csinálna belőle. A hirdetésben talán pont emiatt nem tüntették fel, hogy bútorozottan vagy anélkül kínálják-e a családi házat, amely már a második olyan ingatlan a piacon, amely a néhai Király birtokában volt. A XXI. kerületi Szent László utcában található ház mellett az énekes egykori nyaralóját is értékesítik, az a ház bútorokkal együtt 50 millió forintért keresi új gazdáját. 

A házról feltöltött hirdetés a fotókkal együtt ide kattintva megtekinthető.

(Borítókép: Zámbó Jimmy. Fotó: Földi Imre/MTI)