Szoboszlai Dominik, a magyar futballcsillag, ismét bebizonyította, hogy nem csak a pályán, hanem az extravagáns életstílusban is élen jár.

Szoboszlai Dominik, a magyar futballcsillag, aki nem csak a pályán, hanem azon kívül is egyre inkább felhívja magára a figyelmet, most valami egészen különlegessel rukkolt elő. A közelmúltban tartott sajtónyilvános edzésen Szoboszlai egy olyan órát viselt, amelyet általában csak a legnagyobb Hollywoodi sztárok vagy a dúsgazdag üzletemberek csuklóján szoktunk látni.

A választása nem más, mint egy svájci luxusmárka, a Patek Philippe. Szoboszlai nem is akármilyen modellt választott: az Aquanaut típust, amely a design világában számtalan variációban elérhető. Még az „olcsóbb” verziók is több millió forintos árcédulával rendelkeznek, ami jelentős kiadást jelent a legtöbb vásárló számára.

A Dominik által választott modell, a 5167R-001, egy igazi luxusdarab. Ez az úgynevezett csokoládé-számlapos, 18 karátos rózsaarany tokos, kaucsukszíjas óra nem csak a szemnek, hanem a pénztárcának is igazi kihívás. Jelenlegi piaci ára a használtóra-kereskedelem egyik legnagyobb portálján, a Chrono24-en 29 és 35 millió forint között mozog, állapottól függően.

Szoboszlai ezzel az órával nem csak időt mér, hanem státuszt is. A futballvilágban gyakran a luxus és a fényűzés a mérce, és úgy tűnik, Szoboszlai ezen a téren is képes tartani a lépést a legnagyobbakkal.

(Borítókép: Szoboszlai Dominik. Fotó: Getty Images)