Monte-carlói karosszékek, személyi portrék, egy letűnt kor arisztokráciáját idéző berendezési tárgyak: Kajdi Csaba otthonában rengeteg antik bútor található, ezeket öltöztette ünnepi pompába a modellügynök.

Kajdi Csaba minden évben Dél-Franciaországba utazik karácsonykor, ám idén úgy döntött, hogy Magyarországon marad az ünnepekre és ő vendégeli meg az édesanyját. Ez alkalommal nemcsak az adventi koszorú, hanem a különböző díszek és dekorációk is előkerültek.

„Édesanyám ötlete volt, hogy idén inkább karácsonyozzunk Budapesten. Ezért gondoltuk, hogy feldíszítjük a lakást. Mivel minden héten ugyanonnan hozom a friss virágot, úgy gondoltam, a dekorációt is náluk szerzem be. Az üzlet tulajdonosa, Sade Nadi­ barátnőm sokat segített a választásban, és mivel nemcsak a divat változik, hanem a lakberendezési trendek is, így ezúttal a zöld szín került a fókuszba” – magyarázta a story magazinnak Kajdi Csaba, aki idén karácsonyfát is állított otthonában. A díszítőelemeket úgy választotta meg, hogy azok mind harmonizáljanak az egyedi és antik berendezési tárgyakkal.

„Bevallom, el tudnám magam képzelni egy modern lakásban is, de nem véletlen, hogy egy mauzóleumban lakom. Számomra fontosak a tradíciók és a hagyományok. Az otthonomban lévő berendezési tárgyak, a kanapét leszámítva, mind családi örökség. Nem tudnék lemondani róluk, hiszen mindegyikhez egy-egy meghatározó emlék fűz” – mutatott rá a modellügynökség-vezető, akinek zöld karosszékei például az  édesanyja távoli nagynénjének monte-carlói otthonából valók, míg az egyik falon kiemelt helyet kapott az édesanyja portréja. Kajdi Csaba ünnepi pompában úszó otthonáról ide kattintva láthat képeket.

(Borítókép: Kajdi Csaba. Fotó: Bodnár Patrícia/Index)