Lewis Hamilton, a Mercedes csapatának hétszeres világbajnoka, egy 450 millió forint értékű LaFerrari volánja mögött tűnt fel Kevin Hart születésnapi partiján, jelezve hűségét és elkötelezettségét a Ferrari márkával szemben, amelynek 2025-től hivatalos versenyzője lesz.

Lewis Hamilton, a hét világbajnoki címet szerzett Forma-1-es versenyző, nemrégiben egy különleges eseményre, Kevin Hart világhírű színész születésnapjára egy 450 millió forint értékű Ferrarival érkezett. Bár Hamilton a Mercedes csapatának tagjaként ismert, régóta nem titok, hogy szívesen vezet Ferrarikat is, ami eddig kevésbé volt nyilvános, tekintettel a versenyzői szerződésére.

Azonban a brit sportoló nemrég aláírt a Ferrarihoz, és 2025-től kezdődően a legendás olasz márkával fog versenyezni a Forma-1-ben, ami lehetőséget ad számára, hogy tovább bővítse már amúgy is jelentős Ferrari gyűjteményét. 

Ez a lépés nem csak személyes szenvedélyét tükrözi a Ferrarik iránt, hanem stratégiai húzás is karrierje utolsó szakaszában, amely során célja Michael Schumacher rekordjának megdöntése a Ferrari színeiben.

(Borítókép: Lewis Hamilton. Fotó: Getty Images)