Különleges dizájnnal, kézzel készített grillsütővel gazdagodott nemrég Lionel Messi, aki egy londoni lakás árát fizette ki az egyedi termékért. A háttérben a sztárfocista felesége, Antonela Roccuzzo áll.

Még a tavalyi évben történt, hogy Lionel Messi felesége, Antonela Roccuzzo megkeresett egy argentin grillkészítőt, aki korábban egy barátjuk grillsütőjén dolgozott. Feltehetően a sztárfocista nejének annyira megtetszett az egyedi sütő, hogy maguknak is szeretett volna egyet, ám természetesen nem lehetett ugyanolyan. Roccuzzo tehát kikötötte, hogy a barátjukénál nagyobbat szeretnének.

Antonela Roccuzzo a munkálatok ideje alatt folyamatosan egyeztetett a Buenos Aires-i vállalkozóval, aki végül egy 650 ezer eurós, mai árfolyamon 253 millió forintos számlát állított ki Messiéknek, miközben egy áruházban kapható szabvány grillsütő már néhány tízezer, de egy-egy komolyabb termék is pár százezer forintért megvásárolható.

„Különleges dizájnt készítettem. Beszéltem Antonelával és elmondtam, mit szeretnék hozzátenni az eredetileg megálmodott sütőhöz. Messi a bálványom és közben egy tisztességes ember. Hangüzenetben beszéltem velük, olyanok, mint bárki más” – nyilatkozta később a szakember, aki olyan egyedi elemekkel látta el a grillsütőt, mint Messi képmása a 10-es számú mezben. Ezen kívül a készítő belevéste alkotásába az Antonela és a gyerekeik, Thiago, Mateo és Ciro nevét is.

A különleges, egyedi alkotás nagyjából annyiba került, mint egy átlagos londoni, két hálószobás ingatlan. Bár az angol főváros legjobb területein, például Kensingtonban, Chelsea-ben és a Mayfair negyedben egy ilyen lakás ára könnyen meghaladhatja az 1 millió fontot, vagyis a 455 millió forintot is, London megfizethetőbb területein 200 ezer és 500 ezer font között alakulnak az árak, tehát legfeljebb 227,5 millió forintért már kapható egy két hálószobás ingatlan.

A hatalmas grillsütőről ide kattintva láthat fotókat.

(Borítókép: Lionel Messi. Fotó: Getty Images)