Többször is megmutattuk már, hogy egyes világsztárok mekkora fényűzésben élnek több száz négyzetméteres villáikban. Ezúttal a lakóautóikba kalauzoljuk el önöket, közülük is az öt legnagyobba és legfényűzőbbe!

5. John Legend

John Legend turnébusza bár meglehetősen jellegtelen megjelenésű, a sötétített ablakok mögött valódi luxus rejtőzik, nem beszélve a méretéről: a 11 és fél méter hosszú lakóautóban egy „kihúzható” nappali és hálószoba található, amelyek maximális kényelmet biztosítanak a hetekig tartó turnékon. A kocsiban egy konyhát is felszereltek, ahol tűzhelytábla és mikrohullámú sütő található, az énekes ugyanis az esetek többségében szívesebben főz, mint rendel vagy megy étterembe.

Az enteriőr stílusban a tiszta, visszafogott luxust képviseli, a krémszín és a fa dominál.

4. Kenny Rogers

Kenny Rogers egy 13,7 méter hosszú lakóautóval rendelkezik. Ő egy elegáns, fekete típust választott krómozott burkolatokkal. A hatalmas monstrum előkelőséget és sikert sugároz, míg a benne található hatalmas, barna bőrből készült, hátradönthető kanapé maximális kényelmet biztosít a hosszú turnékon. A country sztár a vendégekre és a családtagjaira gondolt: minden emeletes ágyhoz egyedi televíziókat szereltek fel. A fő lakosztály természetesen neki és a feleségének, Wandának van fenntartva, amelyet a legfinomabb anyagokkal alakítottak ki.

3. Gary Allen

A szintén country énekesként tevékenykedő Gary Allen turnéautója ugyancsak 13,7 méter hosszú, ám Rogers-szel ellentétben Allen egy teljesen matt, ám gyilkos megjelenésű járgányra vágyott. A beltere ugyanakkor már sokkal barátságosabb és nagyon vagány kellékekkel szerelték fel. Ilyen például a forgatható kapitányi szék, amely lehetőséget biztosít az énekesnek arra, hogy minden egyes vendégével szemtől szemben beszélgessen, ha az autó tele van a barátaival vagy családtagjaival. A hangulatról minden esetben egy surround hangzású sztereórendszer gondoskodik.

2. Tom Hanks

Tom Hanks az ikonikus Airstream 34-es klasszikus modellje mellett döntött, amely tökéletes választás, ha valaki kényelmes megoldást szeretne. Mivel a sztár korábban megunta a nagy paneles lakóautókban felszerelt kényelmetlen kanapékat, így a családjával együtt kifejezetten élvezte az Airstreambe külön hozatott szófáját.

A képen látható tikfa asztal és székek ideálisak a szabadban való pihenéshez vagy beszélgetésekhez a naplementében, a jó hír pedig, hogy tartozékként ezek is járnak a jelenleg árverés alatt álló, 10,6 méter hosszú lakóautóhoz. Extra tartozék egy Tom Hanks által dedikált légkondicionáló!

1. Will Smith

Tom Hanks retró Airstreamjéhez képest Will Smith egy rekordhosszúságú, 16 méteres és kétszintes monstrummal furikázik, amelyet az Anderson Mobile Estates gyártott és amelynek értéke több millió dollár. Beltere a legelismertebb luxusszállodai lakosztályokat is megszégyenítve a legmagasabb színvonalat képviseli. A számos külön szoba mellett egy teljesen felszerelt konyha, egy étkező, egy gardrób, egy sminkszoba, és összesen 14 darab televízió található benne. Csak a gránitból készült alsó konyhaszekrény többet ér, mint 200 ezer dollár, mai árfolyamon 72 millió forint. Ez az összeg egy kisebb luxus lakóautóra, vagy egy száguldó sportkocsira is elég. Képzelje el, mennyibe kerülhet Will Smith turnéautója a komplett berendezéssel együtt!

(Borítókép: Tom Hanks. Fotó: Getty Images)