Havi bruttó hárommillió forintos fizetésért fog Balogh Levente, a Szentkirályi Magyarország alapító tulajdonosának elnöki asszisztenseként dolgozni Az álommeló című műsor győztese, Kása Eszter. A fiatal nő nemrég elárulta, mire tervezi költeni a busás jövedelmet.

Kása Eszter máig nem hiszi el, hogy ő nyerte meg az RTL Az álommeló című műsorának idei évadát. A fiatal nő egy bruttó hárommillió forintos állásajánlatot kapott a Szentkirályi Magyarország alapító tulajdonosától, Balogh Leventétől, akinek az elnöki asszisztenseként tevékenykedhet egy évig. Nemrég őszintén vallott arról, hogy mire tervezi költeni ezt a pénzt, amelynek alapesetben, a kedvezmények nélküli nettó összege 1 millió 995 ezer forint.

„Az első fizetésemet valószínűleg az Ikeában költöm el, ugyanis szeretném kicsit a saját ízlésemre szabni az albérletemet. Mindemellett a barátaimnak is szeretnék kedveskedni egy-két éttermi meghívással, programmal, mert elsősorban ők biztattak arra, hogy jelentkezzek a pozícióra. A továbbiakban pedig az a cél, hogy a havi keresetem legalább a felét félretegyem, és lehetőség szerint befektessem. Azt még nem tudom, pontosan mibe, de kriptovaluta vásárlásával is kacérkodom” – árulta el a Blikknek Kása Eszter. Úgy véli, annak köszönheti a sikert, hogy folyamatosan építkezni tudott a kritikákból a műsor ideje alatt.

„Emellett volt bennem bizonyítási vágy, ami az egész életem során végigkísért, illetve szerettem volna megmutatni a családomnak, hogy nagyon fontos és értékes feladatra is érdemes és hivatott vagyok. Kezdetben ezek hajtottak, ám a verseny során rá kellett jönnöm, hogy valójában saját magamért küzdök és kizárólag magamnak akarok bizonyítani. Ettől függetlenül hatalmas öröm volt számomra az a fajta elismerés, amit végül a családomtól is megkaptam, miután megnyertem a műsort” – fogalmazott a győztes, aki ez elkövetkezendő egy évben további kihívásokra számít.

„Jelenlegi információim szerint rögtön külföldön kell majd segítenem Balogh Levente munkáját, tehát azonnal bedobnak a mély vízbe. Ám abban bízom, hogy minden tekintetben helyt tudok állni, ugyanis a hosszú távú célom, hogy évekig Balogh Levente mellett tudjak majd maradni" – zárta Kása Eszter.

(Borítókép: Húszezresek egy befőttesüvegben. Illusztráció: Getty Images)