Egy magyar szerencsejátékos 50 millió forintot nyert a Vegas.hu oldalon a Sugar Rush slotjátékon, ami rekordot jelent az oldal történetében.

Péntek hajnalban egy magyar játékosnak szerencsés napja volt, amikor 50 millió forintot nyert a Sugar Rush nevű online slotjátékon a Vegas.hu oldalán. Ez az összeg új rekordnak számít, hiszen az oldal alig egy hónappal ezelőtt ünnepelte hetedik születésnapját.

A nyertes játékos személyazonosságát még nem hozták nyilvánosságra, de a Vegas.hu marketing igazgatója, Tulik Ágnes megjegyezte: 

„Bár az esemény csak néhány órája történt, izgatottan várjuk a következő nagy nyereményt. Sokan hisznek abban a városi legendában, hogy a nagy nyeremények után hosszú időre szünet következik, de tapasztalataink szerint ez nem igaz. Különösen a slotjátékok, mint a Sugar Rush esetében, ahol gyakran fordul elő, hogy rövid időn belül több nagy nyeremény is kipörög.”

A Sugar Rush a játékosok körében különösen népszerű a cukorkás témája miatt, ahol a hagyományos gyümölcs szimbólumok helyett gumimacik és zseléscukrok pörögnek.

Ez a játék valóban édes élményt nyújt, és most még édesebb a győzelem a szerencsés játékos számára

– tette hozzá a marketing igazgató.

Az oldalon több mint 1000 slotjáték közül választhatnak a látogatók, de a Sugar Rush kiemelkedik a többi közül a népszerűségét tekintve.

A szerencsés nyertes most egy igazán különleges módon ünnepelhet: a nyereményből akár 125 ezer csomag gumicukrot is vásárolhatna. Ha naponta egy zacskót fogyasztana, akkor több mint 300 évig elegendő készlete lenne. 

(Borítókép: egy játékos, aki a képernyőn látja mekkora összeget nyert a játékon. Illusztráció: KNK)