Több mint 25 millió forint értékben rejtett dizájnerruhákat és cipőket egy raktárhelyiség, amelyet mindössze 146 ezer forintért vásároltak. A luxuscikkek között olyan márkák szerepeltek, mint a Gucci és a Coach.

Wade Venture, egy 37 éves portlandi tartalomkészítő számos raktárat vásárolt az elmúlt évek során, de olyanra, mint a legutoljára szerzett helyiség, még sohasem bukkant azelőtt. Egy online aukción csapott le egy látszólag átlagos tárolóra, amelyért „mindössze” 146 ezer forintnak megfelelő összeget fizetett anélkül, hogy tudta volna, mi minden rejtőzik benne.

Amikor Venture kinyitotta a raktárat, hihetetlen meglepetés érte: a helyiség tele volt cipőkkel és ruhákkal. Több mint 400 pár lábbelit talált, köztük olyan neves dizájnermárkákat, mint a Gucci és a Coach. Ezen felül felfedezett 2,8 millió forint értékű, még címkével ellátott bundákat és egyéb luxustárgyakat is.

Venture elmondása szerint a raktárhelyiséget teljesen véletlenül vásárolta meg, és nem is remélte, hogy ilyen kincsekre bukkan. A tartalomkészítő nem árulta el, hogy mit tervez a szerzett portékával, de valószínűleg továbbértékesíti azokat.

(Borítókép: Wade Venture. Fotó: Northfoto)