A Real Madrid egykori ötszörös BL-győztesének, Gareth Bale luxusvilláját vette meg Kylian Mbappé, ami további jele annak, hogy a francia csillag hamarosan a spanyol fővárosban folytatja pályafutását.

Kylian Mbappé, a világbajnok francia támadó, aki a Paris Saint-Germain színeiben brillírozott az elmúlt szezonban, úgy tűnik, készen áll a következő nagy lépésre. A spanyol és a francia média állítása szerint, Mbappé már meg is találta új otthonát Madridban: Gareth Bale korábbi luxusvilláját szerezte meg, ami a város egyik legelit negyedében, Pozuelo de Alarconban helyezkedik el, mindössze 30 percnyi autóútra a városközponttól.

A spanyolországi Beverly Hills néven ismert területen számos híresség, köztük Cristiano Ronaldo, Karim Benzema és Sergio Ramos is birtokol ingatlant, de a hollywoodi sztárok, mint Penelope Cruz és Javier Bardem is itt találtak maguknak otthont. Ez a környék különösen népszerű a luxust és magánéletet kedvelő hírességek körében.

Mbappé a PSG-vel remek szezont zárt, a bajnokságot és a Francia Kupát is megnyerve, és összesen 44 gólt szerzett 48 mérkőzésen. Azonban a Bajnokok Ligájában még nem sikerült csúcsra érnie, ami valószínűleg hozzájárult döntéséhez, hogy új kihívások után nézzen.

Úgy gondolom, hogy mindennek megvan a maga ideje.

Hamarosan bejelentem, hogy hol folytatom. Néhány nap múlva, úgyhogy szerintem nincs gond” – nyilatkozta nemrég a 25 éves csatár, aki rekordot is döntött a PSG-nél.

Bár hivatalos bejelentés még nem történt, Mbappé lépései egyértelműen arra utalnak, hogy Mbappé hamarosan hivatalosan is a Real Madrid tagja lesz, amit a játékos és a klub rajongói egyaránt nagy várakozással fogadnak.

Sport Bladet

(Borítókép: Kylian Mbappé. Fotó: Getty Images)