A Real Madrid hátvédje, Antonio Rüdiger egy olyan karórát viselt a Bajnokok Ligája-döntő utáni ünneplésen, amelynek értéke többszörösen meghaladja a híres BL trófeát.

A Real Madrid legutóbbi Bajnokok Ligája győzelmét követően nem csak a csapat teljesítménye került reflektorfénybe, hanem Antonio Rüdiger, a csapat német válogatott hátvédjének karórája is. A döntőben a Borussia Dortmund elleni győzelem után Rüdiger egy rendkívül értékes Patek Philippe Nautilus karórát viselt, amely az interneten gyorsan érdeklődés középpontjába került.

Az említett karóra nem akármilyen ékszer: 1,4 millió fontot (több mint 600 millió forintot) ér, ami körülbelül 30-szorosa a Bajnokok Ligája trófeájának értékének.

Ez a trófea jelenleg körülbelül 43 ezer fontot (20 millió forint) ér. Rüdiger órája egy limitált kiadású darab, amelyből mindössze 170 darab készült, és eleinte 45 ezer fontos (kb. 20,5 millió forint) bevezető áron került piacra. Mivel az órát egyre ritkábban látni a piacon, ezért az értéke is jelentősen megnövekedett.

Antonio Rüdiger mellett más hírességek, mint például az amerikai kosárlabda-ikon, LeBron James is viselt már hasonló típusú órát, amit a 24 órás Le Mans-i versenyen hordott.

Origo

(Borítókép: Antonio Rüdiger. Fotó: Getty Images)