15. Rosewood Castiglion del Bosco, Toszkána, Olaszország - Ez a birtok Toszkána szívében helyezkedik el és mindent kínál, amit a vidéki olasz életstílus magában foglal: csodálatos tájak, saját borászat és a hagyományos toszkán építészetet tükröző luxus villák. Az itt eltöltött éjszakákért cserébe a vendégek valódi, autentikus olasz vendégszeretetben részesülnek, amit prémium kategóriás szolgáltatások tesznek teljessé.

14. Singita Sasakwa Lodge, Tanzánia, Szerengeti - A Singita Sasakwa Lodge egy magaslaton áll, ahonnan páratlan kilátás nyílik a Szerengeti Nemzeti Parkra. Az afrikai koloniális stílusban épült lodge luxus szafari élményt kínál, ahol a vendégek a természet közelségét élvezhetik, miközben nem kell lemondaniuk a kényelemről és a luxusról.

13. Belmond Hotel Caruso, Ravello, Olaszország - Ez a hotel a bájos Ravello városkában található, ahol a tengerre néző kilátás lélegzetelállító. Az Amalfi-part szívében elhelyezkedő, ódon falak közé épült szálloda minden szobája elegáns, modern kényelmet nyújt a klasszikus olasz elegancia mellett.

12. The Brando, Tetiaroa Atoll, Francia Polinézia - Marlon Brando egykori magánbirtoka ma egy olyan luxus resort, ahol a vendégek saját villában pihenhetnek zavartalanul. A fenntarthatóság jegyében üzemeltetett szálloda a tengerparti élvezetek mellett különleges wellness és gasztronómiai élményeket kínál.

11. Laucala Island Resort, Fidzsi-szigetek - Ez a magánsziget egy olyan menedéket biztosít a lakóinak, ahol minden villa rendelkezik saját medencével és páratlan kilátással a Csendes-óceánra. Az üdülőhely különleges hangsúlyt fektet a vendégek teljes körű kényeztetésére és a személyre szabott élményekre.

10. The Peninsula, Hong Kong - A híres Victoria-öbölre néző The Peninsula szálloda a keleti és nyugati kultúra elegyének tökéletes példája. A klasszikus elegancia és a modern technológia ötvözetét kínálja, a híres délutáni tea szolgáltatásról és a tetőtéri helikopter-leszállóról nem is beszélve.

9. Cheval Blanc Randheli, Maldív-szigetek - A Maldív-szigeteken található ez a különleges szálloda, ahol a villák közvetlenül a kristálytiszta lagúnák felett helyezkednek el. A Cheval Blanc Randheli a luxus és a diszkrét elegancia szigete, ahol a vendéglátók a tökéletességre törekszenek.

8. Four Seasons Hotel George V, Párizs, Franciaország - Párizs szívében, a Champs-Élysées közelében található ez a legendás szálloda, amely híres arról, hogy három Michelin-csillaggal büszkélkedő éttermet vezet, a vendégek pedig egy csodálatos belső kertben élvezhetik a fenséges ízeket.

7. Aman Tokyo, Tokió, Japán - A modern és elegáns Aman Tokyo a város felett található, lenyűgöző kilátást nyújtva a metropoliszra. Az Aman szállodaláncra jellemző visszafogott luxus itt is érvényesül minden részletben.

Beágyazási kód beszerzése

6. Mandarin Oriental, Bangkok, Thaiföld - Ez a folyóparti szálloda Bangkok szívében egyesíti a hagyományos thai vendégszeretetet a modern luxussal. A gyönyörű kertek és a kiváló éttermek igazi menedéket kínálnak a város nyüzsgése elől.

5. The Connaught, London, Egyesült Királyság - London egyik legelőkelőbb szállodája, ahol a hagyományos brit elegancia és a modern kényelem találkozik. A Connaught bárja és éttermei a város legkiválóbb gasztronómiai élményeit kínálják.

4. Emirates Palace, Abu Dhabi, Egyesült Arab Emírségek - Az Emirates Palace a luxus szinonimája Abu Dhabiban, egy olyan palota, amely a legmodernebb kényelmet nyújtja a hagyományos arab vendégszeretettel ötvözve.

3. Ritz Paris, Franciaország - A Párizs szívében található Ritz nem csupán szálloda, hanem egy történelmi jelkép is, ahol a vendégek a francia elegancia és luxus csúcsát élvezhetik.

2. The Plaza Hotel, New York, Egyesült Államok - A Central Park szélén álló Plaza Hotel több mint egy század óta ikonikus része New York városának, nem mellesleg a luxus egyik mércéje.

1. Burj Al Arab, Dubai, Egyesült Arab Emírségek - Dubai vitorlázó hajót formázó szállodája, a Burj Al Arab minden szobájában és közösségi terében a luxus legmagasabb szintjét kínálja, legyen szó étkezésről, pihenésről vagy üzleti találkozókról.