A Bijal luxushotel, a török riviéra legújabb csillaga kifinomult szolgáltatásokat és felhőtlen nyugalmat biztosít a vendégek számára.

A török riviéra új csodája, a Bijal luxushotel egy valódi békesziget, amelyet a tulajdonosok a Maldív-szigeteki szállodáik mintájára álmodtak meg. A hotel Side ősi városa mellett található, és a Forbes szerint az antalyai repülőtérről alig egy órányi autóútra fekszik. A szállodához helikopter leszállópálya is tartozik, ami még inkább kihangsúlyozza a hely luxus jellegét.

A Bijal nem egy hagyományos szállodakomplexum, hanem 19 luxusvilla és két nagy klubház alkotja, amelyeket gondosan elrendeztek a hosszan elnyúló tengerparti birtokon.

A villák közül választhatunk egy, kettő vagy több ágyas opciók közül, mindegyikhez saját kert és fűtött medence tartozik. 

A hotel magas színvonalú szolgáltatásokat nyújt: a butlerek a nap 24 órájában készen állnak, hogy eleget tegyenek a vendégek kívánságainak, legyen szó akár egy gyors golfautós transzferről a tengerpartra, vagy egy frissítő italról a medence partján. A vendégek a környéket biciklikkel is felfedezhetik, amelyeket igény szerint csomagtartóval vagy gyereküléssel is felszerelnek.

A gasztronómiai élmény is kiemelkedő a Bijalban. A Michelin-csillagos Theodor Falser vezetésével az olasz konyha remekeit ötvözik nemzetközi ízekkel, mindeközben nagy hangsúlyt fektetnek a helyi alapanyagokra.

A szálloda wellness szolgáltatásokban is jeleskedik. Az ellazulásról balinéz masszőrök gondoskodnak, míg a sportolni vágyók tenisz- vagy padelpályán próbálhatják ki magukat. A gyerekek számára is különböző szórakozási lehetőségeket biztosítanak, így a családosok is megtalálják a számításaikat.

A vendégek teljesen elszeparálva élvezhetik a tengerpartot, a napozóágyak és napernyők távol vannak elhelyezve egymástól, így biztosítva a privát légkört.

Az árak magasak, de a kínált szolgáltatások és a környezet minősége igazolja ezt. A nyári főszezonban az egy hálószobás villák éjszakánkénti ára 900 ezer forintról indul, míg a több hálószobás villáké körülbelül 2 millió forint. A luxus új szintje, amelyet a Bijal kínál, valóban megér egy látogatást.

(Borítókép: Bijal luxushotel. Fotó: Youtube)