Fényűző lagzin ünnepelte a szerelmét a mexikói Misaki Hajimirsadeghi és szerelme, Amir. A friss házasok nem kevesebb mint 29 millió forintnak megfelelő összeget költöttek az esküvőjükre.

Még csak 29 évesek, mégis több tízmillió forintból, Mexikóban tartottak esküvőt egy szerelmespár tagjai. Misaki Hajimirsadeghi és Amir 2013-ban találkozott először a Kaliforniai Egyetemen, majd később Los Angelesbe költöztek. Amir 2022 decemberében, karácsony másnapján kérte meg Misaki kezét. Az esküvő költségeit saját maguk finanszírozták, erre előre 100 ezer dollárt, mintegy 36 millió forintot spóroltak össze.

A ceremónia helyszínét okosan választották meg, a mexikói Los Cabos-i Nobu Hotelnek például nem kellett külön fizetniük, ugyanis 75 vendégük helyben szállt meg. A pompás lakoma 10 millió forintba került, a virágdekorációért közel másfél millió forintot, míg a tűzijátékért közel egymillió forintot fizettek.

Mindezek ellenére mondhatni olcsón megúszták a nagy napot. Egy profi esküvőszervező sem tudott volna jobban kalkulálni, mint ők, hiszen a nagyszabású ceremónia összesen 80 ezer dollárba, azaz körülbelül 29 millió forintba került. A párnak tehát 7 millió forintnak megfelelő összeg a számláján maradt, azt azonban nem részletezték, hogy ezt hogyan sikerült összehozniuk.

(Borítókép: Misaki Hajimirsadeghi és Amir. Fotó: Northfoto)