Meghan Markle egykori torontói otthona, ahol a „Briliáns elmék” forgatása alatt élt, most újra eladóvá vált.

Meghan Markle egykori torontói otthona ismét eladóvá vált. A bájos, kétszintes ház, amelyben a Briliáns elmék című sorozat forgatása idején lakott, most 1,895 millió kanadai dollárért, azaz körülbelül 660 millió forintért került piacra.

Az ingatlan egyik különlegessége a lila külső falak és a türkizkék bejárati ajtó, amely egy barátságos előcsarnokba vezet.

A ház három hálószobával, egy tágas, étkezős konyhával, felújított pincével, valamint egy gyönyörűen parkosított udvarral rendelkezik, ahol egy tágas terasz várja a baráti és családi összejöveteleket.

Sussex hercegnője, Meghan Markle, a Briliáns elmék forgatása idején ebben az otthonban élt két kutyájával egészen 2017-ig, miközben Harry herceggel randevúzott. Harry herceg Spare (magyarul Tartalék) című önéletrajzában emlékezett vissza, milyen izgatott volt Meghan Markle, amikor először megmutatta neki ezt a házat, ahol akkoriban élt.

A pár élete drámai fordulatot vett, amikor a média felfedezte a kapcsolatukat. A szabadság nyomában című életrajzi könyv szerint Meghan Markle és Harry herceg épp Torontóban tartózkodtak, amikor először szárnyra kaptak a hírek, hogy együtt vannak. A hír gyorsan terjedt, és hamarosan paparazzik lepték el a várost, hogy először kapják lencsevégre a boldog párt.

Miután a pár 2017 novemberében bejelentették eljegyzésüket, Meghan Markle elhagyta torontói otthonát, és Londonba, a Kensington Palotába költözött.

A ház nem sokkal később, kevesebb mint egy hónap alatt elkelt 1,395 millió kanadai dollárért (kb. 490 millió forint).

Az akkori ingatlanügynök, Alex Beauregard elmondta, hogy bár a házra nagy volt az érdeklődés Meghan Markle miatt, nem számítottak rá, hogy emiatt magasabb árat kérhetnek érte.

Most, hogy a ház újra eladó, az értékesítést Daniel Freeman, a Freeman Realty ingatlanügynöke intézi. Bár sem a tulajdonosok, sem Freeman nem kommentálták az eladást, az ingatlan máris nagy figyelmet keltett a kanadai sajtóban. A környéken hasonló házak 2-3 millió dollár (kb. 700 millió - 1 milliárd forint) között kelnek el, így ez az otthon viszonylag kedvező áron lehet jó vétel az új tulajdonosnak.

(Borítókép: Meghan Markle egykori torontói otthona. Fotó: Northfoto)