Dani Garcíát lenyűgözte a Fény Utcai Piac, a magyar termelők ízei és alapanyagai alapján alkotta meg legújabb fogását is.

A Fény Utcai Piac hatására alkotta meg legújabb fogását a 3 Michelin-csillagos spanyol sztárséf, Dani García. A Budapesten már két étteremmel jelen lévő sztárséfet Mautner Zsófi kalauzolta körbe a Fény Utcai Piac termelői között a BiBo Budapest nyitásának alkalmából.

A páratlan panorámával szolgáló, laza, mégis elegáns rooftop bár és étteremben Dani García innovatív koncepciójához hűen a spanyol életérzés, valamint a séf utazásai során gyűjtött inspirációk találkoznak a magyar gasztronómia esszenciájával.

A magyar helyi termelők alapanyagai és ízei mély benyomást tettek a Michelin-csillagos séfre, aki legújabb fogását is a piacon szerzett élményei hatására alkotta meg.

(Borítókép: Dani García. Fotó: Getty Images)