18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Pornósok is küzdenek a netsemlegességért

2014.11.15. 20:03

A Funny or Die gyorsan felismerte, hogy kik az internet igazán fontos szereplői, ezért pornószínésznőket szedtek össze, hogy elmondják, miért is fontos az internet semlegessége.  A videóban Alex Chance, Mercedes Carrera és Nadia Styles mondják el, hogy mennyire fontos az, hogy az internet teljes mértékben szabad és ellenőrizetlen legyen, hiszen ennek köszönhető az is, hogy órányi anyagokat tölthetünk le arról, ahogy őket dugják. Természtesen több nyögésben is utalnak rá, hogy mi a munkájuk, szerintünk ez még a netadó elleni tüntetésnél is hatásosabb fegyver.

Porn Stars Explain Net Neutrality from Alex Chance

A téma az Egyesült Államokban verte fel a legnagyobb port, amikor kiderült, hogy az internetszolgáltatók és a telefontársaságok szűrik a forgalom egy részét, például az internet alapú telefonálást vagy torrenteket. Magyarországon is találkozhatunk a jelenséggel, egyes szolgáltatók szerződéseiben megtalálhatjuk a tiltott tevékenységeket, amelyekért extra-díjazással, vagy akár a szerződés felbontásával is büntethet a szolgáltató.