18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

144792972

Nagy-Britannia betiltja az öklözést

2014.12.03. 22:02

Súlyos pornóválság alakult ki Nagy-Britanniában, miután több műfajt jogszabályban tiltottak be – írja a Gawker. Így ezentúl A brit BDSM fanok (magyarul a kötözős, domina és egyéb szadomazo szerelmesei) nagy örömére nézni még nézhetik, de elő nem állíthatják az egyes kiemelt műfajú mesterműveket. Így gondban lesznek pl. a fenekelés, a pisiszex, az erőszakos szex, a női ejakuláció, az öklözés vagy az arcraülés is. Az öklözésnél csak a legdruvább műfajt tiltják, amikor a teljes kézfej behatol.

Persze megjelent a kritika is: Itziar Bilbao Urrutia, aki Ms Tytania néven gyárt dominapornókat, abszurdnak és szürreálisnak nevezte a szabályt. Nem érti például, mi a veszélyes az arcraülésben, amit nagyrészt ruhában csinálnak, és a nő felsőbbségét hirdeti. Érdekes hasonlata szerint ez ugyanaz az eljárás, ahogy a nagy áruházláncok kiszorítják a kis boltokat: a nagy pornómogulok csinálják a fősodorba tartozó, normálisabbnak nevezett pornót, ami kiszorítja a különlegesebb műfajokat, mint az ő dominás-arcraülős műfaját. 

Itt a betiltott műfajok listája.