A Pornhub mindig zseniális statisztikákkal áll elő a világ (és köztük a magyar) pornófogyasztási szokásokról. Ezúttal azt vették górcső alá, hogy egyes országokban mire izgulnak a legjobban. Természetesen a fő kérdés az volt, hogy a csöcsök vagy a seggek érdeklik-e jobban az embereket, de akadnak a statisztikában más testrészek is, úgy mint a lábak, lábfej, és persze a vagina is. Az adatok összesítése során azt nézték, hogy a Pornhub és a Youporn csatornáin a különböző országokban mire keresnek rá a leginkább. 

A felmérésből kiderült, hogy Afrikában és Amerikában imádják a legtöbben a jó nagy, kerek fenekeket, míg Európa  inkább a mellekért rajong. 

De ennyit a világ statisztikai adatairól, nézzük meg, mire gerjednek a pornófüggő magyarok: 

A csöcs vs. segg világtérképről egyértelműen kiderül, hogy a magyarok bizony inkább a hatalmas melleket keresik, mint a popószexet. De van itt még más is: 

 
Learn About Tableau

A többi országhoz viszonyítva a középmezőny elején vagyunk, ami a melleket illeti, de valósággal az élbolyban, vagyis világ szinten a hatodik helyen áll a magyar pornófogyasztó ami a lábakat illeti. Itt ugyanis a legnagyobb a szexi hosszú lábakkal kapcsolatos keresések koncentrációja a pornóoldalakon. 


Sexy long legged Asian cutie gets a creampie

sf