18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Ha hazaért az iskolából, egyből maszturbált

2014.12.17. 21:24

A Fleshbot nevű pornómagazin a napokban az egyik legfelkapottabb férfi pornósztárral, Mick Blue-val készített interjút, amiből a rajongók kicsit közelebbről is megismerhették a pasit. Az 1976-ban született osztrák felnőtt filmes már 15 éve nyomja az ipart, először Európában futott be, majd az Egyesült Államokban lett belőle sztár.

Mint mondta, teljesen átlagos kissrác volt, hatalmas szexuális éhséggel. 12 éves korában kezdett el maszturbálni, és onnantól kezdve nem volt megállás. Minden nap, amikor hazament az iskolából, első dolga az volt, hogy kiverje magának, különben nem is tudott a házi feladattal foglalkozni. 16 évesen látott először pornófilmet, egy videótékából kölcsönözte ki a kazettát. A régi Privát filmekre kattant, kedvence volt Rocco Siffredi és David Perry. 

Blue az elmúlt 15 év alatt annyi mindent kipróbált már a szexben, hogy már nem is nagyon van olyan dolog, ami hiányozna a bakancslistájáról. Egy gruppenben viszont nagyon szívesen benne lenne a következő csajokkal: Skin Diamond , Adriana Chechik , Carter Cruise, Dahlia Sky és Anikka Albrite - utóbbi egyébként a felesége pár hónapja, és látványosan odáig van érte.