Az erotikaipar is gondol a karácsonyra, és a karácsonyi kínálatban fehérneműktől kezdve konyhai eszközig mindenfélét kínálnak. Ezekből szemezgettük a legelképesztőbbeket – ha nem is a karácsonyt, de a szilveszteri házibulit garantáltan feldobhatja ezekkel.

1. Péniszmásoló szett

Közös ajándéknak vagy havernak tökéletes ajándék a pöcsmásoló szett, ami nem más, mint egy eszköz arra, hogy a használója megörökítse a farkát. A végeredményt külön lehet használni – már aki kibírja röhögés nélkül.

2. Fasz alakú tükörtojást reggelire?

Akár pöcs alakú tükörtojást is készíthet reggelire, miért ne – legénylakások kötelező kelléke lehet. 

3. Gumicukor, pöcs alakban

Kólás gumicukor, gyümölcsös gumicukor, farok alakban, kissé borsos áron: kétezer forintért kapható. A siker garantált, tényleg alig akad ember, aki nem akar azonnal bekapni belőle egyet. 

4. Feromon parfüm

Az igencsak drága parfümöt feromonnal dúsították, amik miatt a nők majd tucatjával ragad rá a férfira – ígérik. Nyolcezer forint egy 15 ml méretű parfüm, apropó szexparfüm.

5. Bármilyen szexiruha

Az elefántra hasonlító mikulásos tangák, rénszarvas sapkás gatyák és társai elmaradhatatlan kellékei a karácsonyi időszaknak. Szilveszteri buliba ajánljuk mindenkinek szeretettel.