A Való világ szilikoncsöcsű szereplőjének, VV Dórának a puncijáról szóló posztunk volt 2014 legolvasottabb írása a Muffinon- derült ki a statisztikánkból. (Ennyit arról, hogy a férfiak a természetes nőket favorizálják, hát persze, persze.) A villalakó szoláriumos jelenete után a pornószakma egyik új üdvüskéje, Siri érdekelte olvasóinkat, emlékeznek, ő az a csaj, akinek a kisugárzásától hátast dobtunk.

Harmadik helyen Barbie Addison végzett, rá annak idején a Google-nak hála bukkantunk, mint a világ legtökéletesebb puncijának tulajdonosa. Nem sokkal maradt le VV Dennis és VV Fanni, ők osztoznak a negyedik helyezésen, hiszen közös szexvideójukal kápráztatták el az internetezőket. És hát az sem egy mellékes infó, hogy rengetegen kíváncsiak voltak arra, hogyan néz ki egy pina zuhanás közben, ez a felvéte végzett az ötödik helyen az olvasottsági listán. 

Olvasóinkat egyébként Karmen Karma segge érdekelte a legkevésbé, vagy csak mindenki mással volt elfoglalva azon a novemberi napon, amikor mutogattuk.

Ígérünk 2015-re is hasonló hiánypótló posztokat, nőkben, pasikban, puncikban, pöcsökben és szexben gazdag új évet kíván a Muffin szerkesztősége.