Ötféle műpuncit teszteltek olvasóink, az ötvenezrestől egészen a kétezer forintos kategóriáig, a különbség valóban mérhető az árban, de a legdrágább sem ér fel a szexszel – ezek a tapasztalatok. A drágább termékeket együtt tesztelték mindannyian a hatdarabos Tenga tojásokkal, így jobban érzékelhető, mi a különbség a kettő közt.

Az ötvenezres műpunci nyílása akár egy latina popkirálynőjé

„Ez a high-end maszturbátor vette el a műpunci-szüzességemet. Masszív darab, mint egy kétliteres termosz, akkora hüvelynyílással, mint egy lehasznált latino pornókirálynőjé. Odabent viszont egészen érdekes dolgok zajlanak. A húsfeldolgozó-iparról szóló Hogyan csinálják?-ban láthattam ilyesmit, a forgó gumókkal történő pépesítésről szóló részben. Kicsit féltettem is farkamat, de feleslegesen. Olyan, mintha egy ügyes csaj kézimunkázna, minden ujján egy-egy műanyag gyűrűvel" – írta a 32 éves Aladár, akinek természetesen nem ez a valódi neve. Aladár a 46 000 forintos Waver műpuncit próbálta ki.

A Fleshlight műpuncihoz is kell a sok síkosító

„Első randink volt, így nem voltam benne biztos, hogy csak hagyni kell, hogy tegye a dolgát a masszázspunci vagy tologatni kell a brét, de hamar kiderült, hogy mindkét módszer jó tud lenni. A motorhang diszkrét, és meglepő, de cuppog a leányzó munka közben. Nem sajnáltam a vizes alapú síkosítót, így a felülete is egészen realisztikus volt. A nőm azt mondta, néha bevehetjük harmadiknak. Néha szerintem is" – írta a 39 éves Imre a közel húszezer forintos Fleshlight műpunciról. A Pink Lady fantázianevű ketyere külsőre kevésbé masszív, mint az ötevenezres társa, hossza 25 centi, és a nyílása is szűkebb.

Az olcsóbb tojások inkább utazásra valók

„A szilikonos tojás nem tudott katartikus élményt okozni, bár bő adag síkosítóval lényegesen jobb, mint szárazon rárántani. Pár napos külföldi kiküldetésbe viszont inkább ezt vinném. Diszkrét, könnyen tisztítható, és nem foglal sok helyet a kézipoggyászban" – írta az egyik tesztelő a Tenga tojásra.

Tusfürdőnek tűnik az előre síkosított művagina

„Egész biztos, hogy összecserélném a tusfürdővel, ha nem figyelek oda, a csomagolása így elég diszkrét. Az előre síkosított műpunci nem tudom, mennyire az magától, mert nem kockáztattam inkább, és használtam síkosítót, mielőtt teszteltem. Érzésre nem rossz, de nehezen tudtam eldönteni, hogy azt mozgassam a farkamon, vagy megdugjam – végül mindkettőt megpróbáltam. A szexhez nem ér fel, de ha kamasz lennék, örülnék egy ilyennek" – írta a Frankie becenevű 34 éves tesztelőnk a Tenga Soft műpunciról. A tapasztalata az, hogy a kisebb méretű és olcsóbb tojások jóval vállalhatóbbak, ráadásul érzésre nincs sok különbség a kettő között.

A szexuális segédeszközöket az Erotikashow biztosította, köszönjük!