Az nem akkora újdonság, hogy vannak exhibicionista nők, de azért mindig megdöbbentő, hogy mekkora online rajongótábort lehet kiépíteni mindössze azzal, hogy fiatalok készítenek képeket valamelyik erogén zónájukról. Alább például bemutatunk három blogot, ami ezzel az egyszerű módszerrel lett híres. Bónusz: az egyikük magyar!

Jennyjenny1991

Nem frissül gyakran, de anál minőségibb és lényegretörőbb tartalmat állít elő. Jennyjenny19991 a seggét osztja meg kisebb-nagyobb rendszerességgel, bónuszként még egy olyan képet is megosztott, amin épp dugják. Ennél többet tényleg nem lehet kívánni egy Tumblrtől.

Alicia Young

Nem ért spanyolul? Egyáltalán nem baj, mivel Alicia Youngnál is a képanyag a lényeg, a lány már évek óta mutatja meg, milyen nagyszerű mellekkel áldotta meg őt a sors. Youngnak komoly rajongótábora van, nem véletlenül.

Love Sick Desire

Íme a magyar versenyző, a magyar Tumblr amatőrpornója és elsőszámú jerkoff materialje, a 22 éves lány Budapestről. Olyat már sokszor láttunk, hogy valaki megállás nélkül dugásra utaló képeket oszt meg, de ezek általában nem társulnak azzal, hogy sokszor magukról is előkerül pár kép. Márpedig így ez történik, ezzel elég hitelessé is van téve a blog neve.