18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Tori Avano az egyik legostobább pornós

2015.05.16. 20:36

A tetovált mellbimbójú csajjal a Fleshbot magazin készített egy interjút, Tori Avano pedig hozta a szokásos formáját. A pornóst arról kérdezték, mit szeretne még kipróbálni, a válasza pedig az volt, hogy a dupla anált. A dupla análról azért tudni kell, hogy rendkívül veszélyes még kellő előkészületek mellett is, a pornósok java pedig nem meri bevállalni pont emiatt, na meg a fájdalmak miatt. Elképzelni sem tudjuk, Avano kisasszonynak mi lehet ebben annyira vonzó, de van egy tippünk, hogy egyszerűen csak a bevállalós pornós imidzsét akarta erősíteni.

Ami még szebb, hogy világgá kürtölte, mennyire imádja a creampie jeleneteket, ami ugye arra utal, hogy a közösülés során a faszi vagy a hüvelybe vagy a végbélbe élvez. A pornóban többnyire közeli képekkel szemléltetik, ahogyan a nyílásokból kifolyik az ondó. Innen is gratulálunk, hogy az óvszer nélküli szexet népszerűsíti, miközben a folyamatosan ellenőrzött pornószakmában is egyre több a HIV-fertőzött.