horoszkóp
18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Ennek a csajnak minden vágya a dupla behatolás

2015.06.13. 19:12

Már négy éve a pornóiparban van, de még nem volt dupla anális jelenete Christie Stevensnek - derült ki a Fleshbot nevű pornómagazin egy friss interjújából. Na de kezdjük az elején: a csaj állítása szerint szerény, visszahúzódó diák volt a középiskolában, ráadásul esze is lehetett, hiszen ösztöndíjjal végzett el egy főiskolát és diplomázott le. Mégis az éjszakai életben kötött ki, hét évig sztriptízelt egy bárban. Aztán látott egy dokumentumfilmet Jenna Jamesonról, és úgy döntött, pornós lesz. Ennyire egyszerű az egész. 

Szóval Stevens 2011-ben nekiállt dugni a kamerák előtt, az első jelenetét Justin Magnummal forgatta. Nem ugrott bele egyből mindenbe, de legutóbb például kemény anális dolgokat is bevállalt. Arra a kérdésre, hogy mit szeretne még csinálni a kamerák előtt, ami még nem történt meg, a csaj azt válaszolta, hogy dupla behatolást. Fura ilyen dolgokat hallani egy ilyen cuki lány szájából, pedig már megszokhattuk volna.