Nemrég megírtuk, hogy az Autoblow maszturbátorgyártó indított egy nemzetközi punciszépségversenyt, amelyen több magyar versenyző is előkelő helyezést szerzett. A szavazást július 10-én lezárták, és bár a versenyt nem nyerte meg, de a harmadik, illetve negyedik helyezett egy-egy magyar puncitulajdonos lett. Tádámm!

Ami praktikusan azt jelenti, hogy

egy magyar lány puncijáról 3d-szkennerrel másolatot készítenek a cég képviselői, és nem sokkal ezután szexuális segédeszköz lesz belőle.

Megkerestük a szervezőket, akik elég sok érdekeset elmondtak nekünk a versenyről:

  • Az összes, így a magyar dobogóssal is augusztusban találkoznak, hogy mintát vegyenek róla. Erre Berlinben kerül sor – a mi versenyzőnk külföldön él.
  • Az oldalukon egy hónap alatt körülbelül 1,2 millió ember járt, és körülbelül kétszázezren szavaztak az összesen 180 jóváhagyott versenyzőre.
  • A világ minden országából szavaztak, három kivételével: Észak-Korea, Csád és a Közép-afrikai Köztársaság. Még az Antarktiszról is odanéztek ketten, szerintük ez az adat valamilyen kutatóállomásról jöhetett.
  • Szóval nem csoda, ha annyi érdekes tapasztalatuk gyűlt össze, hogy tudományos igényességű tanulmányt készülnek kiadni belőle.

Hamarosan hosszabb cikkel jelentkezünk a témában. A nyertesekkel már felvettük a kapcsolatot emailben, amint válaszolnak, közölni fogjuk!

Hungarian Men: Unlimited Blowjobs Can Be Yours from Letsgasm! on Vimeo.