A pornófilmekről való beszélgetések során sokszor felmerül a kérdés, hogy mégis hogy bírják ki a férfi színészek azt a terhet, amit az okoz, hogy végülis a nap 24 órájában dugásképes állapotban kell lenniük. Az általános vélekedés szerint természetesen jobbnál jobb potencianövelőkkel érik el ezt, ami részben igaz, mivel az amatőr részleg átlag ember módjára él különféle kiegészítőkkel, de a magyar pornóipar atyaúristene, Kovi beavatott minket abba, hogy 

a valódi profik már egyszerűen fejből dugnak.

„Nem lehetek ott minden percben az öltözőben, nem figyelhetek minden másodpercben, hogy bekapnak-e pirulát vagy bármi, de azt tudom mondani, hogy a profik semmiféle mesterséges potencianövelőt nem használnak. Ők azért profik, mert mindig tudnak teljesíteni. Nem az én tisztem eldönteni, hogy milyen eszközzel hozza magát üzemképes állapotba a szereplő, de nem is tudom elképzelni, hogy rendszeresen használnák. Ha egy srác egy hónapban 10-20 napot dolgozik, és mindig szert használna, az kihatna az egészségére is, valószínűleg már otthon sem tudna teljesíteni” – védte meg színészeit Kovi.

Azért mindenki nyugodjon meg, léteznek merevedési zavarok a high class pornóiparban is. „Ez egy furcsa szituáció, hiszen adott esetben egy srác először találkozik forgatáson a partnerével, és mondjuk nem is tetszik neki igazán. De akár otthon is lehetnek problémák, összeveszhetett a barátnőjével. Vannak erre praktikák. Kicsit magukra hagyom a szereplőket, lekapcsoljuk a lámpákat, hangolódjanak egymásra. A lány is segíthet neki, próbálunk kicsit intimebb körülményeket biztosítani. Ha ez sem segít, akkor megáll a stáb, és általában ott van a következő szereplő, aki beugorhat.”

Most már csak az érdekelt minket, mi az a titok, amit egy profi pornós tud, míg mi például nem? Mint kiderült, a pornó is fejben dől el. „A profik általában tudják magukat függetleníteni a környezetüktől vagy az otthoni dolgoktól. Azt szokták mondani, hogy agyból dolgoznak, hiszen szabályozniuk kell az élvezést.”

Egy pornóipart belülről ismerő informátorunk is megerősítette, hogy a profi pornósok már rég túlléptek a külső segítségen. „Semmit sem használnak.

Ha azt mondom, menjen el tízre, elmegy, ha azt mondom, álljon fel neki, feláll.

Otthon gyakorolják ezt, és annyi segítséget vesznek igénybe, hogy sok tojást és ananászt esznek, hogy jó íze legyen a spermának" – avatott be minket a pornós praktikákba.