A Pornhub statisztikáit látva megkérdeztük a Tutti Frutti Party és a Goldengate oldalak szerkesztőit a statisztikáikról. Pontosabban arról, milyen típusú pornót néztek a magyarok az oldalakon 2014 július és 2015 július között. Bár ne tettük volna, ugyanis a nagymamaszex az, ami nagyon megy mindkét oldalon.

A legnézettebb címkék a tutti fruttin

A legnépszerűbb címke az oldalon az öreg picsák - nagymamaszex (itt találja), ezt követik az extrém kategóriás jelenetek (itt), a leszbi jelenetek (itt) és a Party jelenetek – ez a saját gyártású gang-bang videókat takarja (itt). 

A legnézettebb tartalom a tutti fruttin

A Tutti Frutti oldal tavalyi legnézettebb anyagai Zalatnay Sarolta fotói, Orgia a perverz családnál, Háború Irakban, az X-faktoros Krasznai Tünde casting videója. Lehet tippelni, milyen korosztály túrhatja ilyen pornókért az oldalt, mi az ötvenesekre tippelnénk, de lehet, hogy mellélövünk.

A legnézettebb címkék a Goldengate oldalon

Ha tippelni lehetne, akkor az amatőr vagy MILF szavakra tippelnénk, arra a kérdésre, milyen címkékre kattintottak a legtöbben egy év alatt a Goldengate oldalon. De a nagymamaszex a tippek közt biztosan nem szerepel senkinél. Pedig. 

1. magyar amatőr párok

2. magyar amatőr lányok

3. MILF

4. szőrös punci

5. nagymama

A Goldengate-en a legnépszerűbb színésznők

A már rég inaktív Michelle Wildot jeleneteit nagyjából dupla annyian keresik még mindig, mint Aleska Diamond-ét. Így Aleska Diamond a második helyre csúszott, holott már ő sem pornózik. Úgy tűnik, a magyar férfiakat a magyar pornóoldalon is a magyar pornószínésznők és magyar hírességek érdeklik.