18

Csak felnőtteknek

A következő oldal tartalma a kiskorúakra káros lehet. Ha korlátozná a korhatáros tartalmak elérését a gépén, használjon szűrőprogramot!

Az oldal tartalma az Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartozik.

Ön tudja, ki ez a cuki pornós?

2015.10.06. 10:30

Egyik kedves olvasónk levélben fordult hozzánk egy kis segítségért, de a feladathoz még mi is kevesek vagyunk, hiszen egy tűt keresnünk a szénakazalban:

„Az alábbi videót már pár éve őrizgetem. Szeretném megosztani veletek is, hátha osztjátok majd ti is a lelkesedésemet. Igazi kis aranyos tünemény, aki a természetessége mellett azzal érdemelte ki igazán a figyelmet, hogy Ábel Anita stílusát adja vissza, Anita meg hát elég sok magyar férfi vágyálmainak tárgya. Kérlek nézzétek meg ezt a kis werkfilmet, és hátha ti majd rábukkantok, ki is Ő valójában" – írta a névtelen úriemberünk.

Ön esetleg tudja, ki szerepel az alábbi videóban? Ha igen, ne tartsa vissza magát, írja meg nekünk a Velvet mailcímére! Ugyanide várjuk a hasonló megoldatlan problémákkal küzdők leveleit, hátha sikerül segítenünk!

Update: Időközben rengeteg levelet kaptunk, sokan felismerték a pornóst: Monica Sweetheart a neve, cseh származűsú művésznő. Mindenkinek köszönjük a segítséget!