A lista szereplőit a teljesség igénye nélkül az IFL pornómagazin szedte össze, vagyis nem biztos, hogy az ön kedvence is szerepel köztük, de az tuti, hogy a legtöbben ezekre a csajokra kattannak mostanában  pornóiparban. Van köztük libanoni, német, természetes mellű és nagyon cuki is. 

Madison Ivy

A német származású pornós 18 éves kora óta szerepel hardcore filmekben, több mint 200 produkcióban szerepelt már. Forgatott többek közt a Hustlernek, a Jules Jordan Videonak és a Digital Sin médiának is.

Dani Daniels

Az 1989-ben született oregoni születésű pornós 2011-ben kezdett a szakmában. Eleinte csak nőket vállalt be, aztán ahogyan az lenni szokott, őt is beszippantotta a kemény pornó. Jelenleg az Elegant Angels ügynökségnél dolgozik. 

Mia Malkova

A 22 éves csaj az egyik legcukibb az iparban, nem titkoltan az egyik kedvencünk. Német és francia-kanadai vér is csörgedezik az ereiben, és érdekesség hogy a bátyja is pornós, a faszi Justin Hunt névvel fut az iparban. 

Anjelica

A többek között Abby és Ebbi nevekkel is futó, orosz származású pornóst tini kinézete miatt imádják a szakmában. Anjelica állítólag nagyon tudja adni az ártatlan szüzet, de igazi rosszkislányról van szó, ha elkezdődik a szexjelenet. 

Mia Khalifa

A libanoni pornószínésznő Bejrútban született, később pedig az Egyesült Államokban tanult tovább, és a suli mellett kezdett el pornófilmeket forgatni. Otthonában és a neten egyaránt halálos fenyegetésekkel zaklatják, a hithű muszlimok ugyanis nem nézik jó szemmel a munkásságát. 

Ariana Marie

Őt az egyik legszebb csajnak tartják a pornóiparban, ami igaz is, ezzel szemben néha fáj nézni, mit ügyetlenkedik egy-egy jelenetben

Anissa Kate

A 27 éves francia pornós ereiben arab vér is csörgedezik, aminek egzotikus külsejét, kreol bőrét köszönheti. Mindössze három éve van a szakmában, de már több mint száz filmet forgatott. Hatalmas piros pont a természetes mellei miatt! 

Kagney Linn Karter

Az 1987-ben született csaj Kaliforniában sztriptízelt, amikor felfedezte a pornószakma 2008-ban. Azóta több mint 200 filmet forgattak vele, és 2010-ben AVN-díjat is kapott.