Június elseje van, mi pedig elindítunk valami egészen újat – itt járnak most, ez a Nyár blog, az új nyári időszaki kiadványunk. Augusztus 31-ig minden nap többször írunk itt majd hasznos, érdekes és szórakoztató dolgokról, amelyek ilyentájt aktuálisak.

Ha még emlékeznek, az utóbbi években a Balaton blog látott el hasonló feladatot, most viszont szintet lépünk: Magyarország-szerte foglalkozunk – a lehetőségekhez mérten – olyan helyekkel, ahová érdemes elmenni még idén nyáron, akkor is, ha sok idejük van, és akkor is, ha csak Budapesttől egy órányi távolságra fér bele elutazni, egyetlen napra. Készülünk tesztekkel, kipróbáljuk, melyik online terjedő, nyári lifehacknek van értelme, ajánlunk programokat, és írni fogunk fesztiválokról is.  Ha arra tippelnek, hogy fürdőruhás személyekkel is fognak találkozni a Nyárban, nem tévednek nagyot, de időről-időre ezen a témán is csavarunk majd egyet.

Szóval idén nyáron is igyekszünk változatos, jó (vagy éppen siralmasan nem-nyári) időre való tartalmakkal szolgálni önöknek. De ha ennek ellenére úgy érzik, van valami, ami egyszerűen nem hiányozhat innen, és még nem került szóba, írják meg nekünk! Lehet az a világ legszebb strandja, egy fagyizó, ahol megállt az idő, vagy fantasztikusan vicces backdoor-üzenet egy vasútállomáson. Előre is köszönjük!

Hiányzik valami a Nyárból? Fotózott valami érdekeset?
Írjon, küldje el nekünk!

És most elkezdjük.

Hozzászólna? Írjon nekünk Facebookon!
A nyarat ezennel hivatalosan is megnyitjuk!

Méghozzá egy új bloggal, ami remélhetőleg augusztus végéig szórakoztatja majd önöket, és ad hasznos infókat. Kezdjük el!

6 · Jun 01, 2017 10:00am Tovább a kommentekhez
Facebook Comments