Nem is olyan rég írtunk arról, hogy milyen nyilvános helyeken szeretnek szexelni az emberek és érdekes módon bár a tengerpart előkelő helyen szerepelt a listán, maga a víz már nem. Vélhetően, aki már próbálta az tudja, hogy bármennyire is jól néz ki a filmeken a vízben dugás, a való életben se nem olyan könnyen megvalósítható, se nem olyan jó. Ám nemcsak ezért nem tanácsos medencében, tóban, tengerben lubickolva egymásnak esni a párunkkal.

A medencék tele vannak vegyszerekkel

Különösen a nőket fenyegeti a veszély, hogy elkapjanak valamilyen fertőzést, ha klóros és vegyszerekkel teli vízben szexelnek. A hüvelyben ugyanis olyan baktériumok élnek, amelyek védik azt, ám mikor medencés szex közben több klóros víz kerül a vaginába, mint sima pancsolásnál, akkor az felboríthatja a hüvelyflórát, aminek következtében hüvelyfertőzés alakulhat ki - magyarázta a Metronak Vanessa Mackay nőgyógyász.

Nem is beszélve arról, hogy a medencékben nagyon sok vizelet van. A kanadai Alberta Egyetem friss kutatása szerint egy átlagos, 830 ezer literes medencében akár 75 liter is lehet. Azt pedig talán nem is kell magyarázni, hogy miért nem jó, ha ez bekerül a vaginába.

De ne szaladjon a tavakba, tengerekbe se kéjelegni!

Persze ez nem azt jelenti, hogy természetes vízben a fertőzés veszélye nem áll fenn, hiszen dehogynem! A tavak, tengerek és óceánok is tele vannak baktériumokkal, de emellett vannak bennük állati maradványok és szövetek, amelyek mind kellemetlen megbetegedések okozhatnak ha bekerülnek a vaginába.

Se nem kényelmes, se nem biztonságos

Annak ellenére, hogy hűs és nedves, a víz valóján nem túl jó síkosító - ehhez egyébként elég a zuhanyzós szexet kipróbálni, hogy kiderüljön.

A víz ugyanis a természetes nedvességet is elmossa, így pedig ironikus módon sokkal kevésbé mennek olajozottan a dolgok a vízben, mint száraz helyen. 

Ráadásul a gumival való védekezést se könnyíti meg. A víz a kotont befedő síkosítót is lemossa, így pedig ha mégis összejön a szexelés, se a vagina nedvességére se a gumiéra nem lehet számítani, ami ahhoz vezet, hogy könnyebben kiszakad az óvszer.

Úgyhogy ha mégis a vízben jönne rá Önre és párjára a gerjedelem, azt tudjuk tanácsolni, hogy legalább a partig ússzanak ki! Arról pedig, hogy egy homokos tengerparton, miért nem annyira jó ötlet szexelni, majd valamikor máskor ejtünk szót.